Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telekom Romania anunţă astăzi un nou pas în spiritul promisiunii #Netliberare, lansând o nouă provocare pentru piaţa locală de telecomunicaţii prin intermediul abonamentelor care elimină perioada minimă contractuală pentru clienţii rezidenţiali de servicii mobile de la Telekom.

Din 4 iulie 2018, noul plan tarifar Mobil 5, de 5 euro/lună, fără perioadă minimă contractuală, le aduce clienţilor libertatea de a beneficia de internet mobil 4G NELIMITAT şi minute naţionale NELIMITATE incluse în abonament, fără nicio obligaţie de a plăti despăgubiri sau taxe de reziliere în cazul încetării contractului.

„România este o piaţă foarte competitivă, cu un mod de creştere foarte dinamic; în acest cadru, competitivitatea se bazează pe o gândire inovatoare, ascultarea şi cunoaşterea clienţilor şi a echipei şi, nu în ultimul rând, urmărirea continuă a evoluţiei tendinţelor globale. Pornind de la această abordare, Telekom devine principalul arhitect al pieţei de telecomunicaţii din România, prin intermediul ofertelor sale comerciale îndrăzneţe şi inovatoare. Noua ofertă Telekom lansată astăzi subliniază încă o dată angajamentul faţă de viziunea #NETLIBERARE, care înseamnă să le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc – oferte simple şi atractive, cu mai puţine restricţii. Abonamentul fără perioadă minimă contractuală demonstrează că suntem încrezători în calitatea reţelei noastre şi în competitivitatea ofertelor noastre.

Venim astăzi în întâmpinarea nevoilor clienţilor pe piaţa mobilă oferindu-le mai multă flexibilitate şi diminuând sentimentul de rigiditate şi lipsă de libertate, care au reprezentat până acum norme ale segmentului postpaid”

– a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Abonamentul Mobil 5 poate fi achiziţionat fără perioadă minimă contractuală la un preț promoțional de 5 euro de către orice client de servicii mobile care are sau va opta şi pentru servicii fixe de la Telekom. În alte condiții, oferta este disponibilă de la 7 euro pe lună pentru clienții serviciilor mobile.

Pe lângă oferta abonamentului fără perioadă minimă contractuală, Telekom Romania este singurul operator care le oferă clienţilor rezidenţiali:

  • Net 4G NELIMITAT atât la abonamente, cât şi la cartele, de la 5 euro, precum şi acces la telefoane în rate abonaţilor, cu avans şi dobândă zero prin intermediul Telekom Banking;
  • Televiziune de la 5 euro/lună, cu receiver-ul Smart Samsung cu Play, Pause şi Replay, şi cel mai mare număr de filme, inclusiv canale TV premium precum HBO și Cinemax; pachetele promoționale pentru TV și Internet fix sunt oferite cu reducere de 100%, șase luni, la contractele încheiate pe 2 ani.

În trimestrul doi 2018, oferta #Netliberare a condus la o creştere cu 37% a vânzărilor de servicii mobile, în segmentul rezidenţial.

Noul abonament fără perioadă minimă contractuală pentru clienţii rezidenţiali de servicii mobile vine în continuarea ofertei #Businessliber, lansată în noiembrie 2017 – o premieră pe piaţa locală pentru micii antreprenori şi pentru firmele mici şi mijlocii, constând în eliminarea perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere pentru clienții noului portofoliu Freedom, precum şi în alocarea de internet nelimitat 4G, pe lângă voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro/lună.

Vizitează telekom.ro pentru detalii suplimentare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.