Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telekom lansează noi oferte MagentaONE, abonamente noi pentru serviciile mobile, un nou portofoliu de abonamente de date dar și o ofertă unică de televiziune.

Noile pachete MagentaONE includ reduceri de până la 40% la abonamentele mobile achiziţionate în acelaşi pachet cu serviciile fixe, abonamentele a serviciile mobile includ comunicare nelimitată în orice rețea națională, trafic de date național nelimitat, acces promoțional gratuit timp de 6 luni la aplicația Dolce Sport prin Telekom TV Web & Mobile iar noul portofoliu de abonamente de date mobile pentru tablete sau modem, cu trafic de date național nelimitat, viteze 4G, oferte special create pentru familie și noi extraopțiuni de date mobile. Ofertele de televiziune lansate odată cu oferta de primăvară aduce clienților pachete Telekom TV la prețuri ce încep cu 39 lei / lună.

Cu ofertele MagentaONE, disponibile atât clienţilor noi, cât şi clienţilor existenţi care deţin servicii fixe de la Telekom, utilizatorii beneficiază promoțional de un preţ mai mic la serviciile mobile achiziționate la pachet cu serviciile fixe. De asemenea, noua ofertă MagentaONE aduce clienților mai multă flexibilitate în combinarea în cadrul unui singur pachet și pe o singură factură a serviciilor din portofoliul fix cu serviciile din portofoliul mobil, păstrând caracteristicile şi beneficiile acestora.

În această perioadă, clienții care optează pentru oferta de familie MagentaONE beneficiază de o reducere de 40% din preţul de listă al serviciilor de voce cu date mobile incluse şi de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete în rate. Astfel, un client care alege oferta de familie MagentaONE cu serviciul de date și voce mobilă Talk S la 25 lei / lună (TVA inclus) va beneficia de minute naționale nelimitate și de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună.

Oferta de primăvară Telekom Romania Mobile aduce, de asemenea, noi abonamente de servicii mobile, care includ convorbiri nelimitate în orice rețea națională, trafic de date național nelimitat și viteze 4G pentru traficul recomandat, dar și acces și trafic gratuit online, în primele 6 luni de la activarea contractului, la canalele Dolce Sport, care transmit toate meciurile Euro 2016, prin aplicația Telekom TV Web & Mobile. Abonamentele Talk S, M și L dar și Complete XL și XXL oferă până la 1500 de minute internaționale incluse pentru zona 1 și zona 2, iar abonamentele Talk L, Surf L, Complete XL și XXL oferă până la 1500 minute în Roaming și până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual.

Clienții care aleg să își porteze numărul în rețeaua Telekom Romania Mobile pot beneficia de abonamentul Surf M, pentru 59 lei / lună (TVA inclus), care include minute naționale nelimitate, trafic de date național nelimitat cu 2 GB de internet mobil la viteze 4G, acces și trafic gratuit la canalele Dolce Sport prin aplicația Telekom TV și smartphone LG Leon la 1 leu. Abonamentul Surf L, la 81 lei / lună (TVA inclus), aduce minute și SMS-uri naționale nelimitate, 3,5 GB internet mobil la viteză 4G și Smartphone Huawei P8 Lite la 99 lei.

De asemenea, Telekom Romania Mobile vine în întâmpinarea clienților săi cu noi abonamente de date pentru tablete / modem și noi extraopțiuni de date mobile flexibile, ajustate nevoilor clienților. Noul portofoliu de abonamente de date aduce trafic de date național nelimitat, viteze 4G, până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual, acces promoțional la aplicația Telekom TV Web & Mobile și oferte special create pentru familie.

Vizitați pagina web Telekom pentru a afla mai multe informații despre noile oferte ale operatorului folosind butonul de mai jos:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.