Free cookie consent management tool by TermsFeed

Companiile producatoare de jocuri pentru smartphone-uri si tablete au ajuns foarte populare in zilele noastre oferind jocuri la calitate inalta. Iubitorii de aplicatii si jocuri se indragostesc de Android™ deoarece aplicatiile disponibile sunt foarte atractive, gratuite in cea mai mare parte.

Puteti alege dintr-o gama variata de Jocuri pentru telefonul Android si in continuare va vom prezenta cateva ce ar trebui sa le jucati daca sunteti amator.

Need For Speed Most Wanted

1. Need For Speed Most Wanted

Need For Speed Most Wanted este unul dintre cele mai bune jocuri pentru Android. Este oferit de EA Games. Acest joc este total HD dar si unul ce necesita mai multe resurse. In mod normal, acesta se joaca pe calculatoare sau statii de jocuri (XBos, PS2_ datorita cerintelor sale. Pentru a-l putea instala aveti nevoie de 550+ MB disponibili in memoria telefonului.

Poate fi descarcat din Google Play™: play.google.com

2. Angry Birds Space Premium

2 Angry Birds Space Premium

Angry Birds este cel mai popular joc de actiune. Va va face placere sa il jucati si sa il savurati datorita graficii si creativitatii sale. Trebuie sa completati multe nivele cu pasari in spatiu. Acest joc nu are reclame.

Poate fi descarcat din Google Play: play.google.com

3. Asphalt 7: Heat

3 Asphalt 7 Heat

Asphalt 7 este un alt joc cu curse de masini ce este construit in totalitate cu grafica 3D. Dupa ce il veti juca o sa fiti dependent de el datorita graficii, facilitatilor oferite dar si efectele sonore. Jocul costa 0.99$ pentru a fi descarcat si cred ca merita.

Poate fi descarcat din Google Play:play.google.com

4. Air Control

4 Air Control

Acesta este un joc ce va lasa sa experimentati experienta unui controlor de trafic aerian. Pretul acestui joc este 2.59$. Are cateva facilitati bune ca: 4 harti diferite, o aeronava speciala supersonica, scoruri online si altele.

Poate fi descarcat din Google Play: play.google.com

5. Modern Combat 4 : Zero Hour

5 Modern Combat 4 Zero Hour

Acesta este cel mai bun si unul dintre cele mai scumpe jocuri de tip Arcade. Pretul lui este de 6.99$ si necesita o conexiune puternica la internet. Va necesita 1.9GB spatiu de stocare pe dispozitiv si va dura ceva pana se va descarca.

Necesita si un dispozitiv puternic in care sa poata fi jucat. Are o grafica extraordinara si este un joc bazat pe scenarii ce vor trebui indeplinite pentru salvarea planetei.

Poate fi descarcat din Google Play: play.google.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.