Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gearbest are o nouă campanie cu reduceri rapide care îți poate oferi un preț bun pentru mai multe produse disponibile în cadrul magazinului online din China. Retailerul are prețuri reduse la telefoane, accesorii fitness, camere de supraveghere inteligente, routere dar și la alte aparate electronice care te pot interesa.

În acest articol o să vorbesc despre cinci produse Xiaomi pe care le poți achiziționa la un preț scăzut în această perioada direct de la Gearbest: brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 2, ceasul inteligent Xiaomi AMAZFIT Sports, camera de supraveghere inteligentă Xiaomi Xiaofang Smart 1080P, routerul wireless Xiaomi Mi WiFi Router 3 și phabletul Xiaomi Redmi Note 4X.

Xiaomi Mi Band 2
Xiaomi Mi Band 2

1. Xiaomi Mi Band 2

Brățara inteligentă Mi Band 2 de la Xiaomi este un accesoriu fitness care a devenit foarte popular și căutat în România. Micul gadget te ajută să îți monitorizezi activitatea zilnică, activitatea sportivă sau să îți monitorizezi calitatea somnului.

Mi Band 2 folosește o conexiune Bluetooth pentru a comunica cu telefonul, este rezistentă la apă și praf având certificare IP67, are un ecran OLED cu touchscreen care consumă foarte puțină energie și o baterie Litium Polimer de 70mAh care îți poate oferi până la 20 de zile în modul standby.

Funcțiile disponibile înclud un ceas cu alarmă, funcții de monitorizare a bătăilor inimii, pedometru, reminder sedentarism, monitorizare calitate somn, alerte și reminder pentru apeluri și mesaje SMS, măsurarea pașilor și alerte prin vibrații.

Brățara Xiaomi Mi Band 2 poate fi achiziționată direct de pe site-ul retailerului Gearbest.com la un preț de aproximativ 22$.

Xiaomi Amazfit Sport
Xiaomi Amazfit Sport

2. Xiaomi AMAZFIT Sports

Xiaomi AMAZFIT Sports este un alte accesoriu fitness care te ajută pe timpul zilei sau pe timpul exercițiilor sportive. Ceasul inteligent de la Xiaomi poate fi de un real ajutor pe timpul antrenamentelor sportive deoarece este util pentru monitorizarea activității intense.

Ceasul are printre specificațiile tehnice 512MB capacitate a memoriei RAM, 4GB spațiu intern de stocare, dispune de o conexiune Bluetooth 4.0, este rezistent la apă având certificare IP67, are o baterie cu capacitatea de 280mAh și un ecran rotund cu touchscreen. Funcțiile dispozitivului includ un pedometru, senzori pentru monitorizarea bătăilor inimii, control de la distanță pentru muzică reminder și funcții de apelare, alarmă, GPS, starea vremii și dispune chiar și de o conexiune Wi-Fi.

Ceasul inteligent Xiaomi AMAZFIT este disponibil în varianta sport pe Gearbest.com la un preț de aproximativ 116$.

Xiaomi Xiaofang Smart 1080P
Xiaomi Xiaofang Smart 1080P

3. Xiaomi Xiaofang Smart 1080P

Xiaomi Xiaofang Smart 1080P este o cameră de supraveghere interesantă pe care o poți achiziționa la un preț foarte bun. Această cameră de supraveghre funcționează printr-o conexiune la internet așa că o poți urmări direct de pe smartphone oricând pe timpul zilei.

Dispozitivul folosește un senzor CMOS de 1/2.7 inci, este capabilă să facă captură video la rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli cu zoom digital 8X, senzorul are apertura f/2.0, are suport pentru mod noapte sau zi, are 2 LED-uri care o poate ajută să facă captură pe timp de noate și folosește o conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n pentru conexiunea la internet.

Alte detalii tehnice mai includ un slot pentru un card microSD cu o capacitate maximă de 64GB, funcție pentru detectare mișcare de până la 9 m, captură video în timp real, încorporează un microfon dar și un difuzor și este compatibilă cu dispozitivele care rulează sistemele de operare Android sau iOS prin intermediul unei aplicații dedicate.

Camera de supraveghere prin IP Xiaomi Xiaofang Smart 1080P este disponibilă pe Gearbest.com la un preț de aproximativ 19$.

Xiaomi Mi WiFi Router 3
Xiaomi Mi WiFi Router 3

4. Xiaomi Mi WiFi Router 3

Routerul wireless Xiaomi Mi WiFi Router 3 este un dispozitiv foarte interesant care oferă specificații tehnice foarte bune dar și o interfață de configurare foarte simplă de utilizat.

Acest router oferă conexiune la rețea Wi-Fi 802.11ac care îți poate oferi o viteză de 3 ori mai rapidă pentru telefon sau laptop prin intermediul celor două benzi wireless de 2,4GHz și 5GHz. Cum poți observa și în imaginea de mai sus, dispozitivul are patru antene exterioare pentru o mai bună performanță dar și un design minimalist care se potrivește oricărei încăperi.

Spcificațiile tehnice includ un design cu patru antene exterioare, două porturi LAN de 100Mbps, viteză maximă de 300Mbps pe banda de 2,4GHz, 867Mbps pe banda de 5GHz, protocol IEEE 802.11 ac, securitate WPA-PSK și WPA2-PSK, distanță maximă de operare de 100m și alimentare de 1 Amper. Nu avem informații concrete despre teste reale ale acestui router dar o să revenim cu o prezentare detaliată de îndată ce o să le avem disponibile.

Routerul Xiaomi Mi WiFi Router 3 este disponibil pe Gearbest.com la un preț de aproximativ 30$, folosește cuponul GBM3CEP pentru a reduce prețul până la 26,99$.

Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4X

5. Xiaomi Redmi Note 4X

Nu cred că mai este nevoie să spun că telefoanele produse de Xiaomi au devenit destul de populare și la noi în țară în ultima perioadă. Gearbest are o ofertă de preț bună pentru telefonul Redmi Note 4X.

Telefonul Redmi Note 4X are specificații tehnice bune iar pachetul software este optimizat pentru a oferi clientului o bună experiență de utilizare. Specificațiile tehnice includ un ecran cu diagonala de 5,5 inci cu rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 de 2,0GHz, grafică generată de procesorul grafic Adreno 506, slot pentru card microSD, o baterie cu capacitatea de 4100mAh și sistem de operare Android 6.0 Marshmallow personalizat cu interfața MIUI 8.1.

Telefonul este disponibil în două variante: o variantă cu 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare și o variantă cu 3GB memorie RAM și 32GB spațiu intern de stocare. În oferta curentă disponibilă la Gearbest este disponibilă varianta internațională cu 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare.

Alte detalii tehnice mai includ o conexiune 4G LTE la rețea, două sloturi pentru SIM, GPS, GLONASS, o caneră foto principală cu un senzor de 13MP și o cameră foto secundară cu senzor de 5MP.

Telefonul Xiaomi Redmi Note 4X este disponibil pe Gearbest.com la un preț de aproximativ 166$ iar dacă folosești cuponul HNote4X, îl poți achiziționa cu doar 156,99$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.