Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pentru al treilea an consecutiv TOP TECH  a organizat in perioada 26-27 Mai 2016, la Păltiniș , unul dintre cele mai importante evenimente de profil –  TRANSILVANIA IT FORUM.

Deja devenit o tradiție, forumul reușește cu  fiecare ediție să-și extindă numărul de participanți  dovedind astfel receptivitatea și interesul mediului de business din Transilvania pentru utilitatea tehonologiilor  și soluțiilor  IT prezentate de producători  de renume.

În acest an subiectele abordate au avut ca numitor comun eficientizarea costurilor  , siguranța și stocarea inteligentă a informațiilor din cadrul companiilor.

Segmentul de printing a fost reprezentat de experții de la Xerox , Canon, Kyocera , HP  , Epson  care au expus soluții precum “Digital office”, “Document solutions”, “Reinventarea imprimarii in soluții contractuale”, “Soluții de proiecție, imprimare și scanare pentru companii”, “Servicii de imprimare Xerox” .

De o atenție deosebită s-au bucurat prezentările producatorilor (HP Consumabile) adresate  instituțiilor bugetare, pentru care s-au expus variante eficiente de reducere a costurilor și avantajele pe termen lung ale achiziționării produselor originale prin intermediul sistemului de achiziții publice  .

Sloganul KASPERSKY LAB “We are here to save the world!”și inovațiile  propuse de CISCO prin  prezentarea “There’s never been a better time to rethink security” subliniază tendințele actuale si necesitatea asigurării protecției și gestionării informațiilor atât în mediul de business cât și în cel personal.

Specialiștii ORACLE au expus trendul ascendent al Tehnologiei Cloud Hibride și beneficiile oferite de utilizarea acestei soluții ,  iar brandul  APC a prezentat varianta stocării inteligente a datelor prin intermediul conceptului  “Micro Centre de date”.

În cadrul sesiunilor demo, invitații au putut testa echipamentele expuse  și au beneficiat  de suportul și informațiile oferite de reprezentanții brandurilor participante. Inovația a fost cuvântul care a caracterizat tehnologiile prezentate la standurile producătorilor ,iar produsele LENOVO, BACHMANN și JABRA  s-au remarcat prin diversitatea și accesibilitatea soluțiilor oferite .

Ediția TRANSILVANIA IT FORUM 2016 a fost gazduită în ambianța deosebită oferită de  Hotel “HOHE RINNE” din Paltiniș, unde pe lângă sesiunile de prezentări , organizatorii le-au pregatit celor prezenți  momente de relaxare susținute de programele artistice oferite de  Maria Cojocaru Band si iluzionistul Vlad Grigorescu.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.