Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cea de-a 6-a editie TechTalks te asteapta la Bucuresti cu 3 Conferinte si 7 TechLab-uri care te vor antrena în rezolvarea unor studii de caz alaturi de profesionisti IT. Vino si interactioneaza cu profesionisti din renumite companii IT&C în zone precum: Software Development, Robotics, Internet of Things, Web, Mobile. Dintre companiile pe care le poti intalni in cadrul evenimentului se numara: IBM, Ericsson, Huawei, Societe Generale Business European Services.

Te asteptam sambata, 25 martie, la Sala Palatului.

La eveniment ai ocazia să discuti direct cu experti în domeniu, manageri internationali si antreprenori din industria IT. Speakerul  international, Nicolas Boitout, Learning & Innovation IT Manager in cadrul Societe Generale European Business Services, dar si profesionisti din tara precum: Gabriel Alexe, Silviu-Tudor Serban, Indra Gheorghe, Andreea Schiopu, Mircea Idriceanu, Cristian Doiu, Simona Cornea, Gabriel Vlădău, Bogdan Panaitescu iti vor arata cum poti fructifica toate situatiile care apar pe parcursul unui proiect;

Iata cateva dintre tematicile abordate in aceasta editie:

Pentru mai multe informatii poti accesa agenda pe hipo.ro

Pe langa interactiunea cu companii renumite din domeniul tehnic ti-am pregatit si un Tech Corner, unde vei putea experimenta ultimele noutati in materie de imprimare 3D.

Participarea la Conferinte si TechLab-uri este gratuita, insa locurile sunt limitate, iar accesul se face pe baza inscrierilor pe Hipo.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.