Free cookie consent management tool by TermsFeed

Riot Games organizează, în această primăvară, cel de-al doilea sezon al Turneului Național de League of Legends. Acest sezon va avea, la fel ca și primul, etapă online și etapă offline, cea din urmă având loc în cadrul East European Comic Con.

În acest an, premiile oferite în cadrul celui mai mare turneu de League of Legends din România se ridică la suma de 4.000 Euro.

Înscrierile în etapa online se desfășoară până pe data de 29 martie. Meciurile din etapa online încep pe data de 31 martie și se vor încheia pe 21 aprilie. Etapa finală a turneului va avea loc în cadrul convenției East European Comic Con din această primăvară, ce se desfășoară între 5 și 7 mai.

În primul sezon al Turneului Național de League of Legends au fost înscrise peste 200 de echipe în etapa online, cele mai bune două luptându-se pentru premiul cel mare la Auditorium Pallady în fața a mii de oameni. Evenimentul a fost transmis live de U TV, cât și pe canalul de Twitch.tv al Riot Games România.

„Sunt mai mult decât încântat să putem oferi pentru a doua oară în ultimele 6 luni un nou sezon rezervat echipelor din Romania, comunităţii noastre de jucători şi scenei de gaming din ţară. Mă aştept ca şi de această dată jucătorii români să răspundă pozitiv invitaţiei noastre de a lua parte la calificările online precum şi la marea finală din luna mai, unde îi aşteptăm cu un show pe cinste!”

– a declarat Ionuț Chepeneag, Publishing Lead în cadrul Riot Games.

Înscrierile în etapa online a sezonului al doilea sunt gratuite și pot fi făcute pe: leagueoflegends.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.