Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aceasta este o săptămână interesantă deoarece magazinele online de la noi din țară organizează campanii cu reduceri masive. În acest weekend puteți să vă cumpărați produsele Utok la prețuri avantajoase deoarece retailerul organizează campania Black Friday 2016.

Utok are un portofoliu interesant care include tablete, diferite categorii de telefoane, televizoare dar și diverse accesorii. Prețurile vor fi mai mici ca de obicei în acest weekend așa că asat este o bună ocazie să faceți o achiziție.

Poți alege să îți cumperi televizorul Utok U40FHD4 care are o diagonală de 102cm, un ecran cu rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli, tunner digital dual terestru DVB-T/C, slot CI+, port HDMI și intrare USB. Prețul actual al acestui model este de aproximativ 1.200 de lei.

Poți achiziționa telefonul rezistent Utok Dorel 3S care dispune de două sloturi SIM, are certificare IP67, 8GB spațiu de stocare și 1GB capacitate a memoriei RAM. Acesta are un preț actual de aproximativ 600 de lei.

Un alt exemplu de smartphone este modelul Utok Q5 GT care este un terminal dual SIM, are un modem 4G, un procesor quad-core pe 64 de biți, ecran IPS de 5 inci capabil să afișeze o rezoluție qHD dar și o cameră foto principală de 8MP. Telefonul este disponibil la un preț de aproximatiov 700 de lei.

Dacă ești în căutarea unei tablete poți lege modelul Hello 7Q LTE. Specificațiile tehnice ale acesteia includ un procesor quad-core pe 64 de biți, ecran IPS cu diagonala de 7 inci, are un modem 4G, două sloturi SIM și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Produsul este disponibil la aproximativ 600 de lei.

În perioada 18-20 noiembrie, Utok organizează Black Friday 2016 iar prețurile vor fi foarte avantajoase. Fiecare utilizator poate adăuga în coș maxim două produse identice și poate avea maximum 10 produse pe o singură comandă. Dacă alegeți achitarea comenzilor online vi se garantează existența produsului pe stoc iar livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil. Comenzile sunt procesate în ordinea plasării acestora. Pentru comenzile mai mici de 100 de lei, clientul va suporta cheltuielile de transport.

Dacă vă interesează produsele Utok atunci este cazul să vizitați utok.ro, să vă creați un cont de utilizator iar dacă aveți deja unul să vă actualizați datele și să vă alegeți produsele favorite. Fiți pregătiți pe 18 noiembrie pentru a plasa cât mai rapid comanda pe site pentru a beneficia de prețurile bune. Poți folosi butonul de mai jos pentru a vizita site-ul magazinului online:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.