Free cookie consent management tool by TermsFeed

Proiectul exista de acum cativa ani si reprezinta un tribut pentru un personaj anime; acesta are o inaltime de peste 3m si se pare ca acesta este gata pentru a fi comandat de pe magazinul online Amazon Japonia.

Asta, daca aveti un milion de dolari de cheltuit si locuiti in regiunea Kyoto din Japonia. Costumul este doar un starter kit iar asta inseamna ca va trebui sa il asamblati singuri.

Cand Kuratas, denumirea costumului robot, a aparut acesta parea ca visul unui impatimit de tehnologie dar, surprinzator, creatorul sau, Suidobashi Heavy Industries, a finalizat proiectul. Ar fi bine sa va grabiti, pe stoc este doar un singur produs (de care nu se stie sigur daca acesta exista cu adevarat).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Dorelu

    Eu cred că-ţi baţi joc de cititorii când spui că trebuie să ne grăbim la cumpărat deoarece este doar unul (de un milion de dolari ). Mai bine propunele lor (firmei) să-l vindă cu un dolar extratereştrilor pt. muzeul timpului.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.