Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ceasul inteligent Vector Watch, care are o baterie cu o autonomie de până la 30 de zile , oferă de de astăzi posibilitatea utilizatorilor săi de a își realiza propria față de ceas, ridicând personalizarea unui dispozitiv inteligent la un nou nivel de performanță.

Astfel, prin accesarea platformei vectorwatch.com se pot crea fețe noi, adaptate stilului fiecărui posesor de ceas. Procesul este extrem de simplu și rapid, prin completarea unor informații punctale în categorii predefinite, nefiind nevoie de cunoștințe de design sau programare. Fețele pot fi publicate și în magazinul virtual Vector Watch, fiind accesibile în mod gratuit de oriunde în lume.

„În fiecare lună, putem spune că lansăm un nou produs mulțumită funcționalităților complexe introduse în cadrul platformei. Trecem printr-un ritm alert de dezvoltare, iar posibilitatea realizării propriilor fețe de ceas este doar primul pas pe care îl facem în personalizarea completă a oricărui dispozitiv.

Fiecare utilizator are propriile nevoi, iar Vector prin tehnologia pe care o oferă permite ca ceasul să răspundă exact acelor dorințe.”

 – menționează Andrei Pitiș, Fondator & CTO Vector.

În prezent, în magazinul virtual Vector Watch se găsesc peste 70 de fețe și aplicații.

Printre cele mai noi se numără stream-uri cu informații în timp real despre meciurile din Campanionatul European de fotbal, indice pentru măsurarea razelor untraviolete (UV) sau aplicații pentru realizarea de fotografii.

Ceasul inteligent Vector Watch este disponibil în două versiuni: Vector Watch Luna și Vector Watch Meridian. Prima versiune oferă clienților un aspect tradițional de ceas iar a 2-a are un design dreptunghiular. Ceasul include un pedometru, accelerometru, , giroscop, senzor de lumină ambientală și este capabil să afișeze numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Ceasul Vector Watch Meridian poate fi cumpărat la un preț de aproximativ 1.000 de lei iar modelul Luna poate fi cumpărat cu aproximativ 1.300 de lei de la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.