Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vodafone are o nouă campanie de brand care este construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ți faci viitorul”, prin care marchează aniversarea de 20 de ani de activitate pe piața din România.

Pe lângă noua campanie de brand, operatorul are și o nouă inițiativă din seria aniversării și oferă clienților trafic de date nelimitat și gratuit pe 24 februarie 2017 pentru toți clienții care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor. Mâine, de Dragobete, toți clienții Vodafone se pot bucura de conținut video de pe YouTube, să facă cumpărături online și să le transmită urări celor dragi cu ajutorul social media fără niciun fel de limitare și fără costuri.

„De-a lungul istoriei sale de 20 de ani în România, brandul Vodafone a schimbat viețile oamenilor în mai bine, prin tehnologie, și i-a susținut să își urmeze calea, prin inovație[…]”

– declară Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communications, Vodafone România.

Vodafone aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta de internet gratuit nelimitat de Ziua Îndrăgostiților a fost prima dintre acestea.

Brandul este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei pe piața locală, operatorul a avut mai multe investiții impresionante, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

Pentru mai multe detalii despre această campanie dar și pentru ofertele disponibile la telefoane și abonamente poți vizita vodafone.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.