Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vodafone și Academia de Studii Economice din București inaugurează noul laborator de informatică aflat în clădirea „Virgil Madgearu” de pe Calea Dorobanţi, finalizat printr-un proiect de renovare și modernizare, vizând adaptarea spațiului la nevoile de pregătire actuale ale studenților de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, precum și de la alte facultăți.

Un nou laborator de informatică complet dotat

Noul laborator are o capacitate de 27 de locuri și a fost complet dotat cu mobiler și echipamente noi constând în calculatoare, un videoproiector și un ecran pentru proiecție. Proiectul a fost implementat cu sprijinul Vodafone, fiind derulat în cadrul parteneriatului încheiat cu Academia de Studii Economice din București în iunie 2017.

„Începând de astăzi, studenții Academiei de Studii Economice din București vor beneficia de un laborator de informatică nou și complet echipat, care îi va ajuta să se pregătească pentru viitoarea lor carieră. Un brand care s-a remarcat ca lider în inovație timp de 20 de ani este partenerul perfect pentru tinerii care au nevoie acum să descopere lumea și oportunitățile pe care le au și să se bucure astfel de un viitor plin de experiențe interesante. Acesta este doar începutul unui parteneriat amplu între Vodafone România și ASE București” – a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Parteneriatul cu Academia de Studii Economice din București face parte din inițiativa Vodafone România ce vizează sprijinirea mediului academic din România și a procesului de pregătire practică a studenților. În același context, compania va implementa și Programul Marketing Academy, care constă într-o serie de sesiuni de pregătire susținute de o echipă de profesioniști Vodafone România, fiind dedicat studenților interesați de o viitoare carieră în marketing sau în domenii conexe. Programul, bazat pe un concept de învățare interactivă, va fi organizat la sediul companiei.

Studenții ASE București pot de asemenea să se înscrie în Programul Discover, un program de dezvoltare profesională accelerată pentru tinerii cu potențial și să devină Management Trainee în cadrul diferitelor departamente Vodafone România. Acesta se adresează în special studenților masteranzi și absolvenților și oferă oportunități de expunere internațională, în cadrul grupului Vodafone.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.