Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vodafone Italia intentioneaza sa isi extinda serviciile sale de date LTE 4G catre alte 21 de zone din interiorul tarii, catre alte 8 noi orase anul acesta.

vodafone-italy

Operatorul, ce detine o treime din clientii de telefonie mobila din Italia, a inceput sa isi extinda reateaua 4G in luna Octombrie a anului trecut in Roma, si Milano si se pare ca acoperirea LTE va merge si mai departe catre alte orase anul acesta.

Compania a comunicat extinderea serviciilor 4G catre alte 13 orase aditionale: Bergamo, Bologna, Cagliari, Catania, Ivrea, Livorno, Modena, Pisa, Reggio Calabria, Taranto, Trento, Verona si Venice ducand numarul de orase acoperite cu serviciile sale LTE la 21.

Clientii Vodafone Italia pot obtine serviciile 4G ca un singur serviciu de date pentru dispozitive modem sau tablete pentru 30€ lunar sau ca serviciu aditional pentru dispozitivele mobile pentru 10€ lunar.

Pe langa multe dispozitive capabile LTE, in oferta se numara si BlackBerry Z10, Nokia Lumia 820 si 920, Galaxy S3 4G si Galaxy Note II 4G.

Telecom Italia ce detine jumatate din clientii utilizatori de servicii mobile din tara a lansat propria retea 4G la sfarsitul anului trecut in 4 orase din tara. Inca de atunci, aceasta si-a extins acoperirea cu serviciile LTE in mai multe zone din tara incluzand orase ca Bari sau Pisa si multe alte zone turistice importante ca resortul de ski Cavalese.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.