Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vodafone anunță noi cadouri din seria aniversării a 20 de ani de activitate pe piața din România și oferă trafic de date național nelimitat și gratuit pe 1 și 8 martie 2017 pentru toți clienții săi mobili. Astfel, toți cei care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor putea sărbători Mărțișorul și Ziua Internațională a Femeii în Supernet 4G+, bucurându-se alături de cei dragi de conținutul preferat fără niciun fel de limitare și fără costuri.

Vodafone a înregistrat record de trafic de date atât de Ziua Îndrăgostiților, cât și de Dragobete, acestea fiind primele două zile de internet nelimitat gratuit oferite în cadrul campaniei aniversare de 20 de ani.

Vineri, 24 februarie, cea mai mare creștere a traficului orar de date gestionat de rețeaua Supernet 4G+ a fost de 34% în comparație cu o zi obișnuită, iar vârful consumului de date a fost înregistrat la ora 20:20. Din totalul de trafic de date, 58% a fost generat de clienții care utilizează abonamente, iar restul de 42%, de către utilizatorii de cartele.

Judeţele care au înregistrat cea mai mare creștere a traficului de date pe parcursul întregii zile au fost Teleorman, Brăila, Giurgiu, Botoșani, Ialomița, Călărași, Prahova, Constanța și Dolj. Cel mai mare consum înregistrat pe 24 februarie 2017 a fost generat de streaming video, urmat de navigarea pe internet și de social media.

Vodafone aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar ofertele de internet gratuit nelimitat de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete au fost primele dintre acestea.

Pentru mai multe detalii despre această ofertă sau despre promoțiile disponibile la Vodafone poți vizita vodafone.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.