Free cookie consent management tool by TermsFeed

Catalogul de aplicatii al Windows Phone nu se poate compara cu cel al Android sau iOS. Microsoft a dezvaluit curand faptul ca in Windows Phone Store a crescut numarul aplicatiilor cu 300 de mii in luna Iunie, aproape dublu numarul de aplicatii fata de anul trecut. Magazinul de aplicatii a avut 200 de mii de inregistrari in luna Decembrie a anului trecut asa ca putem observa o crestere semnificativa in lunile trecute. Numarul dezvoltatorilor a crescut cu 50%, conform Microsoft – multe aplicatii sunt noi.

Extinderea este utila utilizatorilor ce doresc sa isi achizitioneze un terminal Windows Phone, magazinul de aplicatii include si titluri populare ca Instagram si Vine. Acestea fiind spuse, inca mai este un drum lung pana cand Microsoft umple toate golurile.

O vedere rapida la magazinul de aplicatii ne arata faptul ca multe din aplicatiile populare fie sunt dezvoltate de Microsoft fie sunt inlocuiri neoficiale a aplicatiilor lipsa – ca Snapchat sau YouTube. Cantitatea ajuta dar calitatea ramane inca o problema – este greu sa ne schimbam de la platformele rivale ale Microsoft si sa fie nevoie sa renuntam la serviciile sau utilitatile noastre favorite.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.