Free cookie consent management tool by TermsFeed

Xiaomi Mi Max este un dispozitiv foarte interesant cu specificații tehnice destul de bune și un preț de invidiat. Acest telefon poate fi achiziționat de la Cel.ro la un preț mai mic față de prețul obișnuit.

Mi Max este un phablet cu specificații tehnice de nivel mediu. Acesta are un ecran cu diagonala de 6,33 inci cu o rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 cu o frecvență de lucru de până la 1,8GHz alături de 2GB capacitate a memoriei RAM ți 16GB spațiu intern de stocare cu slot microSD.

Xiaomi Mi Max este un terminal 4G cu două sloturi SIM și o baterie cu capacitatea de 4850mAh. Alte detalii tehnice mai includ procesorul grafic Adreno 510, protecție Gorilla Glass 4 pentru ecran și sistem de operare Android 6.0 Marshmallow.

Camera foto principală folosește un senzor de 16MP cu bliț LED dual, funție Geo-tagging, touch focus, detecție facială, panoramă, HDR iar camera foto secundară folosește un senzor de 5MP. La nivel de conectivitate putem găsi GPS, NFC, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, port audio de 3,5mm și port microUSB 2.0.

Xiaomi Mi Max este disponibil la doar 900 de lei pe site-ul magazinului online Cel.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.