A fost lansata o noua versiune Feedly pentru Android

feedly pentru android

Feedly se afla in top 5 cititoare de stiri pentru Android iar dezvoltatorul aplicatiei a pus la dispozitie o noua versiune pentru Android. Feedly ramane inca o aplicatie de incredere si a fost imbunatatita cu suport pentru imaginile la rezolutie mai mare.

Pe langa asta, Feedly primeste si Material Design – Holo Light si Material Light. Functia de scurtare a legaturilor a fost inlaturata si a fost introdusa o noua functie de sharing pe Twitter. Ca si alte versiuni noi, si aceasta promite ca a fost imbunatatita si rularea aducand mai putine blocari si inchideri necontrolate ale aplicatiei.

Feedly este o solutie de citire a feed-urilor RSS printre utilizatorii Android dar si iOS. De la inchiderea serviciului Google Reader, Feedly a reprezentat o alternativa viabila pentru utilizatorii mobili care isi doresc sa ramana la curent cu blogurile facvorite, site-uri sau canale YouTube.

Feedly este o aplicatie gratuita si poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Google Play folosind butonul de mai jos:

Descarca

 

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *