Huawei Ascend W2

Astazi au aparut in presa primele imagini reale cu mult zvonitul Huawei Ascend W2. Telefonul este cel de-al doilea dispozitiv WP8 produs de compania Huawei. Acesta a putut fi vazut la Mobile Asia Expo si este in mod cert conceput ca un dispozitiv Windows Phone accesibil ca pret.

Ascend W2 are un ecran de 4,3 inci cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, un procesor cu doua nuclee Qualcomm de 1.4GHz, asemanator cu cel folosit pentru modelul W1, insa mult mai rapid. Memoria RAM a telefonului este de 512MB, iar capacitatea de stocare – 8GB, capacitate care poate fi extinsa folosind un card microSD.

Smartphone-ul are o baterie detasabila de 1,700 mAh. Cele trei butoane senzitive de pe ecran se coloreaza in functie de live tile-urile accesate. Telefonul este unul de o calitate buna si ofera posibilitatea alegerii optiunii glove mode, la fel ca Lumia 920, ceea ce inseamna ca, pe timp de iarna, nu trebuie sa va dati manusile jos pentru a-l putea folosi. Poate fi achizitionat, de asemenea, in culorile rosu si galben.

Nu se cunoaste inca data la care telefonul va fi pus in vanzare pe piata din Europa.


Subiecte:               
Citește și alte articole:

Comentează: