Motorola X Phone (Moto X), zvonuri cu specificatii

Nu s-a mai auzit de ceva vreme de Motorola X Phone dar multumita cunoscutului utilizator @evleaks – o sursa nelimitata de zvonuri despre viitoarele dispozitive, smartphone-ul co-dezvoltat de Google™ si Motorola iese iarasi la suprafata.

Chiar daca multe surse au sustinut ca Motorola X Phone va fi dezvaluit la Google I/O din luna Mai, telefonul nu a fost prezent la eveniment. Nu se stie prea multe despre misteriosului smartphone dar cel putin stim ca exista. Motorola a confirmat ca Moto X este intr-adevar in lucru, la conferinta D11.

Specificatiile Motorola X Phone

Conform @evleaks, noul smartphone va avea un display HD 720p si va fi propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro – MSM8960 – bazat pe doua nuclee Krait la frecventa de 1.7GHz, mamoria RAM are capacitatea de 2GB, 16GB spatiu intern de stocare, o camera frontala de 2MP si una pe spate de 10MP.

Mentionatul smartphone vine instalat cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Desi Motorola sustine ca X Phone are rolul de a intra pe piata ca un concurent pentru iPhone 5S si Samsung Galaxy S4, detaliile tehnice zvonite be arata contrariul, este mai degraba un membru al dispozitivelor medii.


Subiecte:                        
evomag.ro - Back to Office 10Sept
Citește și alte articole:

Comentează: