Noul smartphone Huawei Mate 9 este disponibil pe piața locală din România

Huawei Mate 9

Huawei anunță disponibilitatea pe piața locală din România a mult așteptatului model Huawei Mate 9, telefonul cu cel mai performant procesor din lume, la doar două luni de la lansarea globală. Huawei Mate 9 aduce un sistem hardware cu specificații de top alături de un design contemporan.

Noul Mate 9 folosește procesorul de top Kirin 960 care integrează Huawei Machine Learning Algorithm, pentru a oferi o experiență rapidă și fără probleme chiar și după 18 luni de utilizare continuă. Kirin 960 este primul procesor din lume care integrează un CPU octa-core ARM Cortex-A73/A53 și un GPU Mali G71. Procesorul oferă cea mai bună performanță multi-core dintre toate smartphone-uri de tip SoC (System On a Chip), reducând în același timp consumul de energie cu 15%.

Telefonul folosește o baterie cu capaciattea de 4000mAh și suport pentru tehnologia de încărcare rapidă SuperCharge. Bateria este capabilă să ofere până la două zile de utilizare în regim normal dar și o creștere de 40% a duratei apelurilor CDMA și o creștere de 20% a perioadei destinate jocurilor.

Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual–camera, proiectat în colaboare cu Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

La nivel se software, noul Huawei Mate 9 folosește interfața EMUI 5.0 care introduce un nou design intuititv. Mai mult de 50% din funcții sau aplicații pot fi acum accesate cu 2 click-uri, în timp ce peste 90% se pot fi accesate cu 3 click-uri.

Noul smartphone Huawei Mate 9 va fi disponibil în varianta de culoare Space Gray în oferta magazinului online eMag, urmând să fie disponibil și la alți retaileri în următoarea perioadă.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *