Samsung Galaxy Note 8.0 accidental scoasa la iveala la un eveniment

samsung galaxy note 8.0A marcat Samsung un mic autogol?

 

O imagine oficiala a noului Samsung Galaxy Note 8.0 tocmai ce a fost reperata in Coreea de Sud, la un eveniment Samsung.

 
Cei de la Samsung erau ocupati anuntand o noua optiune de culoare pentru Samsung Galaxy Note 10.1, modelul LTE, in timp ce, in fundalul unui alt cadru, o tableta foarte diferita apare pe ecran.

 
Instantaneul trimis celor de la SammyHub de un informator anonim sugereaza ca tableta in cauza poate foarte bine sa fie mult anuntata Galaxy Note 8.0, dispozitivul avand un design asemanator celui prezentat in alte imagini dezvaluite neoficial.

 

Este un telefon, este o tableta?

 
In ceea ce priveste designul, tableta seamana foarte mult cu Samsung Galaxy Note 2, avand acelasi design rotunjit si dispunerea senzorilor si castii deasupra ecranului.

 
Sub ecran, tasta de meniu care impodobeste gama Samsung de smartphone-uri pare a fi prezenta pe acest dispozitiv, iar ceea ce pare a fi un stylus S-Pen este plasat deasupra presupusei tabletei Galaxy Note 8.0 – facand-a sa arate ca un telefon mobil supradimensionat in locul unei tablete micsorate.

 
Conform ultimelor comunicari, Samsung Galaxy Note 8.0 va fi prezentata oficial la MWC 2013 din Barcelona, la sfarsitul lunii.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *