Samsung va prezenta Galaxy S IV pe 15 martie?

Samsung Galaxy S IV O sursa de incredere a publicatiei SamMobile a anuntat ca Samsung are de gind sa prezinte smartphone-ul Galaxy S IV pe 15 martie. Pe rafturile magazinelor acesta va ajunge in prima jumatate a lunii aprilie.

Potrivit informatiilor preliminare, primii vor putea achizitiona smartphone-ul locuitorii din partea de est a Europei, iar vinzarile in SUA, Australia ?i Africa vor incepe in lunile mai-iunie ale acestui an.

Potrivit sursei, smartphone-ul va fi echipat cu un ecran de 4.99 inch Super AMOLED, cu o rezolutie Full HD. In interiorul carcasei se va afla un procesor cu 8 nucree Exynos 5 Octa, 2 GB de RAM, o camera foto de 13 megapixeli, care poate inregistra video la calitate Full HD (30 fps), si o camera frontala de 2 megapixeli pentru apeluri video. Dispozitivul va fi disponibil cu carcasa de doua culori, alb si negru, si va veni cu o versiune preinstalata a sistemului de operare Android 4.2.1 Jelly Bean.

Probabil, invitatiile pentru jurnalisti vor fi expediate imediat dupa  expozitia Mobile World Congress 2013, care va avea loc la sfirsitul lunii februarie, in Barcelona. Cei de la Samsung nu au comentat informatiile.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *