Google a inceput testarea Android L pe dispozitivele Nexus

android l pe nexus

Informatia a fost descoperita pe site-ul code.google.com iar aceasta dezvaluie faptul ca Google lucreaza la portarea noului Android L pe dispozitivele Nexus. Detinatorii Nexus 4, telefonul ajuns pe piata in anul 2012, se pot bucura deoarece se pare ca Google nu a abandonat acest dispozitiv inca.

LRW52G este numarul specific al Android L ce ruleaza pe Nexus 4, destul de similar cu numarul LRW66E al Android L ce ruleaza pe Nexus 5. Momentan, o versiune de previzualizare pentru dezvoltatori este disponibila pentru dispozitivele Nexus 7 (2013) si Nexus 5.

Cu toate ca acest fapt nu reprezinta o siguranta pentru detinatorii de telefoane Nexus 4 dar poate reprezenta o mare sansa ca telefonul sa primeasca si el aceasta actualizare pentru sistemul de operare Android.

Luand in calcul noile informatii ne putem astepta ca Google sa lanseze o actualizare pentru cel putin un dispozitiv Nexus pana la sfarsitul acestui an. Google sustine ca noua varianta a sistemului de operare Android, Android L, va cripta datele inca de la instalare si nici macar acestia nu pot accesa datele utilizatorilor (cel putin asa sustin reprezentanti ai companiei).


Subiecte:               
Citește și alte articole:

Comentează: