OnePlus 3 și 3T vor fi actualizate la Android 8.0

OnePlus 3T

Dacă deții un telefon OnePlus 3 sau OnePlus 3T atunci te poți bucura deoarece o să primești o viitoare actualizare a sistemului de operare. Reprezentanții companiei OnePlus au confirmat ce actualizări vor primi cele două modele din portofoliu.

Într-o postare pe forumul OnePlus, Oliver Z., un reprezentant al companiei, a oferit utilizatorilor informații utile referitoare la viitoarele actualizări. Acesta susține că viitoarea versiune a sistemului de operare, Android 8.0, va ajunge pe telefoanele OnePlus 3 și OnePlus 3T.

Compania plănuiește să ofere celor două modele și o nouă versiune a interfeței Oxygen OS așa că utilizatorii se pot bucura de versiunea 4.5. OnePlus 5 rulează interfața Oxygen OS 4.5 așa că veștile sunt mai mult decât bune pentru utilizatorii dispozitivelor.

Veștile sunt foarte bune din partea companiei iar utilizatorii nu își pot dori mai mult de atât. Telefoanele OnePlus 3 și OnePlus 3T vor primi o nouă versiune Android dar și o nouă versiune a interfeței Oxygen OS. Cele două modele nu vor primi o altă versiune a sistemului de operare Android, conform lui Oliver Z..

Sursa: oneplus.net, foto: androidcommunity.com.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *