Surface 3 primește o nouă versiune firmware

Update firmware Surface 3

Microsoft a lansat o nouă versiune firmware pentru Surface Pro 3 săptămâna trecută și se pare că de această dată compania și-a îndreptat atenția către utilizatorii versiunii mai accesibile a tabletei sale cu Windows 10, Surface 3.

Utilizatorii ar trebui să observe acestă actualizare în Panoul de control al sistemului de operare, în secțiunea Windows Update. Actualizarea o să apară sub numele „System Firmware Update – 8/8/2016„. Compania nu a oferit detalii suplimentare la această nouă versiune firmware așa că utilizatorii nu vor ști ce conține aceasta, momentan.

Microsoft a creat o secțiune dedicată denumtă Surface Update History prezentă pe site-ul companiei dar aceasta nu este pregătită să își informeze clienții la timp cu privirea la actualizări și conținutul acestora. Cea mai recentă actualizare a versiunii firmware a fost observată de Paul Thurrott care a mai atras atenția și asupra faptul că Microsoft oferă actualizări ale sistemului de operare Windows 10 fără a oferi utilizatorilor informații referitoare la conținutul acestora.

Detaliile fiecărei actualizări sunt publicate pe site-ul companiei după 24-48 de ore de la disponibilitatea actualizărilor. Este încă neclar de ce Microsoft nu reușește să își informeze clienții în timp util.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *