Panasonic creeaza un Ultrabook convertibil: AX3

Panasonic a anuntat un nou ultrabook/tableta, un dispozitiv convertibil, denumit Seria AX3. Panasonic AX3 foloseste acelasi mecanism ca Lenovo Yoga ce permite o rotire a ecranului de 360 de grade – intre modurile Ultrabook si laptop. Pretul sau nu este dezvaluit. AX3 este construit pe o carcasa durabila din aliaj de magneziu, ecran fullHD IPS, baterie foarte buna si un procesor Intel i& Haswell ceea ce il face un model high-end.

Specificatii Panasonic AX3
procesor Intel ® Core ™ i7-4500U Haswell
4GB RAM
128GB SSD
greutate 1.14Kg
durata de viata abateriei de 13 ore
disponibil in negru sau argintiu

Asa cum puteti vedea in videoclip, Panasonic ne infatiseaza durabilitatea, convertibilitatea si portabilitatea noului sau Ultrabook. Compania specifica faptul ca AX3 este destul de dur pentru a nu pati nimic daca este scapat de la o inaltime de 76cm, poate fi presat de o greutate de 100Kg. Procesorul Intel i7 Haswell ofera destula putere de procesare portabila si joaca un rol important in rezultatele oferite de acest ultrabook ce ofera o fantastica durata de viata a bateriei de 13 ore.

Panasonic ar putea sa incerce sa exploreze experienta sa in crearea de Toughbooks si Toughpads pentru a le face pe acestea mai subtiri, mai durabile. Tuturor ne place un laptop mult mai usor si subtire dar unii producatori pot compromite rigiditatea pentru a face dispozitivele foarte subtiri, ca recenul actualizat Ultrabook Sony Vaio Pro.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *